Verkkokortin konfiguroinnin muuttaminen

Muuta verkkokortin konfigurointia SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelmalla toimimalla seuraavasti.

1. Käynnistä SmartDeviceMonitor for Admin.

2. Valitse [Ryhmä]-valikossa [Etsi laite] ja napsauta [IPv4], [IPX/SPX] tai [IPv4 SNMPv3].

Näkyviin tulee luettelo valittua protokollaa käyttävistä laitteista.

Valitse sen laitteen protokolla, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

Jos käytössäsi on IPv4 SNMPv3, näppäile käyttäjän todentaminen.

3. Valitse luettelosta laite, jonka konfigurointia haluat muuttaa.

4. Napsauta [Työkalut]-valikossa [NIB Setup Tool].

Sovellusohjelman näyttö

Internet-selain avautuu ja näkyviin tulee ikkuna Web Image Monitor -ohjelman pääkäyttäjän käyttäjänimen ja salasanan näppäilemistä varten.

NIB-asennustyökalu käynnistyy. Napsauta [Internet-selain] ja napsauta [OK].

5. Näppäile käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Lisätietoja käyttäjänimestä ja salasanasta saat verkon pääkäyttäjältä.

6. Määritä asetukset käyttämällä Web Image Monitor -ohjelmaa.

7. Napsauta [Uloskirjaus].

8. Sulje Web Image Monitor.

9. Sulje SmartDeviceMonitor for Admin.