SmartDeviceMonitor for Admin -ohjelman asentaminen

Asenna SmartDeviceMonitor for Admin toimimalla seuraavasti.

1. Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset.

2. Laita CD-ROM-levy CD-ROM-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy.

3. Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta [OK].

Valittavissa on seuraavat kielet: tsekki, tanska, saksa, englanti, espanja, ranska, italia, unkari, hollanti, norja, puola, portugali, suomi, ruotsi, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina.

4. Napsauta SmartDeviceMonitor for Admin.

5. Napsauta [Seuraava].

Esiin tulee ohjelmiston käyttöoikeussopimus License Agreement -valintaikkunaan.

6. Kun olet lukenut käyttöoikeussopimuksen sisällön, napsauta [Seuraava].

7. Noudata näytön ohjeita.

Näkyviin tulee viesti, kun asennus on valmis.

8. Napsauta [OK].

Näyttöön saattaa tulla ilmoitus, jossa kehotetaan käynnistämään tietokone uudelleen. Käynnistä tietokone uudelleen.