Kytkeminen Gigabit Ethernet -liitäntään

Tässä jaksossa selostetaan, kuinka Ethernet-kaapeli liitetään Gigabit Ethernet -porttiin.

Tärkeää

1. Tee silmukka Ethernet-liitäntäkaapelin molempiin päihin 5 cm kaapelin päästä (1) ja asenna mukana toimitettu sydän.

Ferriittisydäminen Ethernet-kaapeli

2. Varmista, että virta on katkaistu laitteen virtakytkimestä.

3. Liitä Ethernet-kaapeli Gigabit Ethernet -porttiin.

Ethernet-kaapelin liittäminen

4. Kytke Ethernet-liitäntäkaapelin toinen pää verkkolaitteeseen, esim. keskittimeen.

5. Kytke laitteeseen virta päävirtakytkimestä.

Gigabit Ethernet -portti (numeroitu havaintokuva)

1. Merkkivalo (keltainen)

Kun 100BASE-TX on toiminnassa, LED-valo on keltainen. Kun 10BASE-T on toiminnassa, valo sammuu.

2. Merkkivalo (vihreä)

Kun 10BASE-T on toiminnassa, LED-valo on vihreä. Kun 100BASE-TX on toiminnassa, valo sammuu.

3. Merkkivalot (keltainen ja vihreä)

Kun 1000BASE-T on toiminnassa, molemmat LED-valot palavat.