Kytkeminen Ethernet-liitäntään

Tässä jaksossa selostetaan, kuinka Ethernet-liitäntäkaapeli yhdistetään Ethernet-käyttöliittymään.

Tärkeää

1. Laitteen mukana toimitetaan Ethernet-liitäntäkaapelin ferriittisydän. Tee silmukka noin 5 cm päähän kaapelin päästä (1) ja kiinnitä ferriittisydän.

Ferriittisydäminen Ethernet-kaapeli

2. Varmista, että virta on katkaistu laitteen virtakytkimestä.

3. Kytke Ethernet-kaapeli 10BASE-T/100BASE-TX-porttiin.

Ethernet-liitäntäkaapelin kytkeminen

4. Kytke Ethernet-liitäntäkaapelin toinen pää verkkolaitteeseen, esim. keskittimeen.

5. Kytke laitteeseen virta päävirtakytkimestä.

10BASE-T/100BASE-TX-portit (numeroitu havaintokuva)

1. Merkkivalo (keltainen)

Kun 100BASE-TX on toiminnassa, LED-valo on keltainen. Kun 10BASE-T on toiminnassa, valo sammuu.

2. Merkkivalo (vihreä)

Kun 10BASE-T on toiminnassa, LED-valo on vihreä. Kun 100BASE-TX on toiminnassa, valo sammuu.