LDAP-palvelimen ohjelmointi

Tässä luvussa kerrotaan, miten LDAP-palvelinasetukset määritetään.

Toiminto tukee LDAP-versioita 2.0 ja 3.0.

Voit ohjelmoida LDAP-palvelimen löytämään LDAP-palvelimen osoitekirjassa olevat sähköpostikohteet suoraan.

Tämä toiminto on mahdollinen lähetettäessä skannaustiedostoja sähköpostitse käyttämällä skanneri- tai faksitoimintoa.

Käynnistääksesi LDAP-haun tarkista, että kaikki alla olevat asetukset on tehty. Muiden asetusten osalta tarkista ympäristösi ja tee tarvittavat muutokset.

Jos [Kerberos-todennus] on valittuna, muista määrittää "Käyttäjänimi", "Salasana" ja "Realm-nimi".

Jos [Digest-todennus] tai [Selkotekstitodennus] on valittuna, muista määrittää "Käyttäjänimi" ja "Salasana".

Jos haluat käyttää LDAP-palvelinta pääkäyttäjän työkaluissa, valitse [Päällä] kohdassa [LDAP-palvelin].

LDAP-versio 2.0 ei tue Digest-todennusta.

Kerberos-todennukseen realm on tallennettava etukäteen.

Liittyvät aiheet

LDAP-palvelimen ohjelmointi
LDAP-palvelimen muuttaminen
LDAP-palvelimen poistaminen