Langaton (LAN)

Tässä luvussa kerrotaan Langaton (LAN) -valikon käyttäjän työkaluista. Valikko sijaitsee kohdassa Liitäntäasetukset.

[Langaton LAN] tulee näkyviin, kun laitteeseen on asennettu langattoman lähiverkon liitäntäkortti.

Muista tehdä kaikki asetukset samalla kertaa.

Yhteystapa

Määrittää langattoman lähiverkon yhteystavan.

Oletusasetus on [Perusrakennetila].

SSID-asetus

Määrittää SSID-tunnuksen erottamaan tukiaseman [Perusrakennetilassa] tai [802.11 Ad-hoc] -tilassa.

Käytössä ovat ASCII-merkit 0x20-0x7e (32 tavua).

Jos asetus on tyhjä [802.11 Ad-hoc] -tilassa, näkyviin tulee "ASSID".

Ad-hoc Channel

Määritä kanava, jota käytetään kun valittuna on [802.11 Ad-hoc]. Valitse kanava, joka sopii käytössä olevaan langaton LAN -tyyppiin.

Seuraavat kanavat ovat käytettävissä:

• IEEE 802.11a/b/g langaton LAN

• Taajuusalue:

2 400 - 2 497 MHz (kanavat [1] - [13])

5 150 - 5 350 MHz (kanavat [36], [40], [44] ja [48])

• IEEE 802.11b/g langaton LAN

• Taajuusalue:

2 412 - 2 462 MHz (kanavat [1] - [11])

Oletusasetus on [11].

Käytettävä kanava voi vaihdella käyttömaan mukaan.

Suojaustapa

Määrittää langattoman LANin salauksen.

Oletusasetus on [Pois].

Jos valitset [WEP], näppäile aina [WEP]-avain. Jos valitset [WPA], määritä salaus- ja todennustavat.

Määritä WPA, jos kohdassa [Yhteystapa] on valittuna [Perusrakennetila].

• WEP

Jos valitset [WEP], näppäile [WEP]-avain.

Jos käytössäsi on 64 bitin WEP, korkeintaan 10 merkkiä voidaan käyttää heksadesimaaliin ja korkeintaan viisi ASCII:ta varten. Jos käytössäsi on 128 bitin WE, heksadesimaaliin voidaan käyttää korkeintaan 26 merkkiä ja 13 merkkiä ASCII:hin.

Syötettävien merkkien määrä on rajattu heksadesimaaliin 10-26 ja ASCII:hin 5-13.

• WPA

• WPA-salaustapa

Valitse joko [TKIP] tai [CCMP (AES)].

• WPA-todennustapa

Valitse joko [WPA-PSK], [WPA], [WPA2-PSK], tai [WPA2].

Jos valitset [WPA-PSK] tai [WPA2-PSK], näppäile etukäteen jaettu avain ("PSK"), joka koostuu 8 - 63 ASCII-merkistä.

Kun [WPA] tai [WPA2] on valittuna, vaaditaan todennusasetukset ja varmenteen asennusasetukset. Lisätietoja asetusmenetelmistä, katso IEEE 802.1X (WPA/WPA2) -määritykset.

Langaton LAN Signaali

Perusrakennetilassa voit tarkistaa laitteen radioaaltojen tilan ohjauspaneelin komennoilla.

Radioaaltojen voimakkuus tulee näkyviin, kun painat [Langaton LAN-signaali].

Palauta tehdasoletukset

Voit palauttaa langaton LAN -liitännän oletusasetukset.