Rinnakkaisliitäntä

Tässä luvussa kerrotaan Rinnakkaisliitäntä-valikon käyttäjän työkaluista. Valikko sijaitsee kohdassa Liitäntäasetukset.

[Rinnakkaisliitäntä] näkyy, kun tähän laitteeseen on asennettu IEEE 1284 -liitäntäkortti.

Rinnakkaisl. ajoitus

Määrittää rinnakkaisliitännän ohjaussignaalin ajoituksen.

Tätä asetusta ei yleensä tarvitse muuttaa.

Oletusasetus on [Kuittaus ulkoinen].

Rinnakkaisliitännän nopeus

Määrittää rinnakkaisliitännän nopeuden. Jos nopeus on liian suuri, tiedonsiirto ei välttämättä suju hyvin. Jos näin käy, vaihda asetukseksi [Vakio].

Oletusasetus on [Nopea].

Valitun tilan näyttö

Määrittää rinnakkaisliitännän valitun signaalin tason.

Oletusasetus on [Max.].

Input Prime

Määrittää, hyväksytäänkö vai hylätäänkö input prime -signaali vastaanoton yhteydessä.

Tätä asetusta ei yleensä tarvitse muuttaa.

Oletusasetus on [Ei käytössä].

Kaksisuuntainen yhteys

Määrittää tulostimen vastaustilan tilanhankintapyynnölle rinnakkaisliitäntää käytettäessä. Jos sinulla on ongelmia toisen valmistajan laitetta käytettäessä, valitse [Pois].

Oletusasetus on [Päällä].

Kun asetuksena on [Pois], kaksisuuntainen yhteys ei ole käytössä eikä tulostinohjainta asenneta Windowsin automaattisella tunnistustoiminnolla.

Signaalin valvonta

Tässä määritetään, kuinka tulostuksessa tai faksin lähetyksessä tietokoneelle tapahtunut virhe käsitellään.

Tätä asetusta ei yleensä tarvitse muuttaa.

Oletusasetus on [Hyväksymisjärjestys].