Käyttöpaneeli

Tässä luvussa esitellään käyttöpaneelin komponenttien nimet ja toiminta.

Tärkeää

Tässä kuvassa on kaikilla lisälaitteilla varustetun laitteen käyttöpaneeli.

Kuva, jossa käyttöpaneelin komponentit on numeroitu

1. [Käyttäjän työkalut/laskuri] -näppäin

• Käyttäjän työkalut

Napsauttamalla muutat oletusasetuksia ja ehtoja tarpeen mukaan. Katso Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

• Laskuri

Napsauttamalla tarkistat tai tulostat laskurin arvon. Katso "Laskuri".

• Kysely

Tästä saat tietoa siitä, mistä tilata kulutustarvikkeita ja mihin ottaa yhteyttä, jos laitteeseen tulee vika. Nämä tiedot voi myös tulostaa. Katso "Kysely".

2. Toimintonäppäimet

Napsauttamalla tuot näyttöön yhden seuraavista toiminnoista: kopiointi, asiakirjapalvelin, faksi, tulostin tai skanneri.

Valitun toiminnon merkkivalo syttyy. Katso "Toimintatilojen muuttaminen".

3. Näyttö

Näyttää toimintonäppäimet, toimintatilanteen tai ilmoitukset. Katso "Näyttö".

4. [Tyhjennä valinnat]-näppäin

Painamalla voit tyhjentää nykyiset asetukset.

5. [Ohjelma]-näppäin (kopiokone, asiakirjapalvelin, faksi, skanneri)

• Näppäintä painamalla voit tallentaa usein käyttämäsi asetukset tai hakea tallennettuja asetuksia (paitsi asiakirjapalvelintilassa). Katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje, Faksin käyttöohje, Skannerin käyttöohje.

• Napsauttamalla voit tallentaa aloitusnäytön oletukset tilojen tyhjentämisen tai nollaamisen jälkeen, tai välittömästi sen jälkeen, kun käyttökytkin on käännetty päälle. Katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje, Faksin käyttöohje ja Skannerin käyttöohje.

6. [Keskeytys]-näppäin

Paina tätä, jos haluat ottaa muita kopioita kesken suuren kopiointityön. Katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

7. [Virransäästö]-näppäin

Paina, kun haluat siirtyä virransäästötilaan ja pois siitä. Katso "Energian säästäminen".

8. Pääkytkimen merkkivalo

Päävirran merkkivalo syttyy, kun laitteeseen kytketään virta päävirtakytkimestä.

9. Käyttökytkin

Kytke virta painamalla tästä (käyttökytkimen merkkivalo syttyy). Virta kytketään pois päältä painamalla uudelleen (käyttökytkimen merkkivalo sammuu). Katso "Virran kytkeminen".

10. Yhteyden merkkivalo, Tiedoston vastaanoton merkkivalo, Luottamuksellisen tiedoston merkkivalo

• Yhteyden merkkivalo

Palaa jatkuvasti tiedon lähetyksen ja vastaanoton aikana.

• Tiedoston vastaanoton merkkivalo

Palaa jatkuvasti, kun vastaanotetaan tai tallennetaan jokin muu kuin henkilökohtaiseen postiin saapunut tiedosto tai muistilukkotiedosto.

Katso Faksin käyttöohje.

• Luottamuksellisen tiedoston merkkivalo

Palaa jatkuvasti, kun tietoja vastaanotetaan henkilökohtaiseen postiin.

Vilkkuu vastaanotettaessa muistilukkotiedostoa.

Katso Faksin käyttöohje.

11. Tiedon vastaanoton merkkivalo (faksi- ja tulostustila)

Vilkkuu, kun laite vastaanottaa tulostustöitä tai lähiverkkofakseja tietokoneesta. Katso Faksin käyttöohje ja Tulostimen käyttöohje.

12. Hälytysmerkkivalo

Palaa jatkuvasti, jos on tapahtunut virhe.

13. Numeronäppäimet

Käytä kopioiden lukumäärän, faksinumeroiden ja valitun toiminnon tietojen näppäilyyn.

14. [Tyhjennä/Seis]-näppäin

• Tyhjennä

Tällä näppäimellä voit poistaa näppäilemäsi numeron.

• Seis

Pysäytä käynnissä oleva työ kuten kopiointi, skannaus, faksin lähettäminen tai tulostus painamalla tätä.

15. [Terävä] -näppäin (Enter-näppäin)

Vahvista syöteyt arvot tai valinnat painamalla tätä.

16. [Aloita]-näppäin

Käynnistä kopiointi, tulostus, skannaus tai lähetys tätä painamalla.

17. [Mallikopio]-näppäin

Napsauttamalla tästä voit ottaa yhden sarjan kopioita tai tarkistaa tulosteen laadun, ennen kuin kopioit tai tulostat koko määrän. Katso Kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

18. [Yksinkertaistettu näyttö]-näppäin

Yksinkertaisettu näyttö kytketään päälle tätä painamalla.

19. [Sisään-/Uloskirjaus]-näppäin

Paina tätä kirjautuaksesi sisään tai ulos.