Energian säästö

Tässä kuvataan laitteen energiansäästötoiminnot.

Tässä laitteessa on seuraavat energiansäästötoiminnot.

Energiansäästötila

Jos laitetta ei käytetä tietyn ajan kuluessa toiminnon päättymisestä tai näppäintä [Energian säästö] painetaan, näyttö sammuu ja laite siirtyy virransäästötilaan.

Voit määrittää miten pian laite siirtyy energiansäästötilaan kopioinnin päätyttyä tai viimeisimmän toiminnon suorittamisen jälkeen.

Automaattinen sammutus

Laitteen virta katkaistaan automaattisesti, kun työn päättymisestä on kulunut tietty aika. Tätä sanotaan automaattiseksi virrankatkaisuksi.

Voit muuttaa sammutusaikaa automaattisen virrankatkaisun ajastimella.