Haluan tallentaa paperiasiakirjani!

Löydät selitykset toiminnoista ja toimenpiteistä joiden avulla voit helposti tallentaa paperiasiakirjasi.

Huom.

haluan tallentaa paperiasiakirjani!

Monisivuisten asiakirjojen tulostaminen arkkien molemmille puolille (kaksipuoleinen kopiointi)

Lisätietoja, katso kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

Monisivuisten asiakirjojen ja vastaanotettujen faksien tulostaminen yhdelle arkille (Yhdistä (Kopiokone/Faksi))

Lisätietoja, katso kopiokoneen ja asiakirjapalvelimen käyttöohje.

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Vastaanotettujen faksien tulostaminen arkin molemmille puolille (kaksipuoleinen tulostus)

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Vastaanotettujen faksien muuttaminen sähkömuotoon (paperiton faksi)

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.

Tiedostojen lähettäminen tietokoneesta ilman tulostamista (LAN-faksi)

Lisätietoja, katso Faksin käyttöohje.