Kaksipuoleisuus

Kopioi kaksi 1-puolista sivua tai yhden 2-puolisen sivun yhdeksi 2-puoliseksi sivuksi.

Tärkeää

1-puolinen 2-puolinen

Kopioi kaksi 1-puolista sivua yhdeksi 2-puoliseksi sivuksi.

Kaksipuoleinen

2-puolinen 2-puolinen

Kopioi yhden 2-puolisen sivun yhdeksi 2-puoliseksi sivuksi.

Kaksipuoleinen

Alkuperäisen suunta ja valmiit kopiot

Valmis kopio saattaa erota riippuen siitä missä suunnassa asetit alkuperäiset (Pystytulostus tai Vaakatulostus).

Taulukossa on esitetty kopiosivujen suunnat paperin etu- ja kääntöpuolella, ei luovutussuuntia.

Kaksipuoleinen

1. Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Varmista, että [Kaksipuoleinen ] on valittu. Jos [Kaksipuoleinen] ei ole valittu, paina [Kaksipuoleinen].

3. Valitse [1-puol. 2-puol.] tai [2-puol. 2-puol.].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat vaihtaa alkuperäisen tai kopion suunnan, paina [Suunta]-näppäintä.

4. Paina [OK].

5. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.

Liittyvät aiheet

Alkuperäiset ja kopiopaperin suunta