Faksin lähetys ja vastaanotto Internetin kautta

Voit lähettää ja vastaanottaa fakseja lähiverkon (LAN) ja Internetin kautta.

Faksin lähetys ja vastaanotto Internetin kautta

Sähköpostilähetys

Tämä laite muuntaa skannatut asiakirjat sähköpostimuotoon ja lähettää ja vastaanottaa ne Internetin kautta.

• Kun lähetät asiakirjan, anna vastaanottajan sähköpostiosoite puhelinnumeron sijasta (Internet-faksi ja sähköpostilähetys).

• Voit vastaanottaa Internet-faksilla tai muista tietokoneista lähetettyjä sähköpostiviestejä (Faksien vastaanotto Internetin kautta ja Postita tulostettavaksi).

• Internet-faksin kanssa yhteensopivat laitteet ja tietokoneet, joilla on sähköpostiosoite, voivat vastaanottaa sähköpostiviestejä Internet-faksin kautta.

IP-faksi

IP-faksitoiminto lähettää tai vastaanottaa asiakirjoja kahden faksilaitteen välillä suoraan TCP/IP-verkon kautta.

• Voit lähettää asiakirjoja antamalla IP-osoitteen tai isäntänimen faksinumeron sijasta (IP-faksilähetys).

• Tämä laite osaa vastaanottaa Internet-faksin kautta lähetettyjä asiakirjoja (IP-faksien vastaanotto).

• VoIP-yhteyttä käyttäen tämä laite osaa lähettää G3-fakseihin, jotka on kytketty julkiseen puhelinverkkoon.