Paperiton faksin lähetys ja vastaanotto

Voit tallentaa vastaanotetut faksit laitteen kiintolevylle sen sijaan, että tulostaisit ne paperille.

Vastaanotto

Voit tallentaa vastaanotetut faksit sähköisenä tiedostona sen sijaan, että tulostat ne paperille.

Paperiton faksin vastaanotto

• DeskTopBinder (lisävaruste) ja Web Image Monitor ovat apuohjelmia, joilla voit tarkistaa, tulostaa, poistaa, lukea tai ladata asiakirjoja omaa tietokonettasi käyttäen (Vastaanotettujen asiakirjojen tallennus). Katso Faksin käyttöohje.

Lähetys

Voit lähettää faksin tietokoneestasi verkon kautta (Ethernet tai langaton lähiverkko) tähän laitteeseen, joka lähettää faksin sitten puhelimitse (LAN-Fax).

Paperiton faksin lähetys

• Faksin lähettämiseksi tulosta se käyttämästäsi Windows-ohjelmasta, valitse tulostimeksi LAN-Fax ja anna sitten faksin määränpää.

• Voit myös tarkastella lähetettävää kuvadataa.

• Lisätietoja laitteen asetuksista, katso Verkko- ja järjestelmäasetukset-opas.

• Lisätietoja toiminnon käyttämisesta löytyy Faksin käyttöohjeesta.