Infopostien tallentaminen/muuttaminen

Tässä osassa selvitetään kuinka infoposti määritetään.

Seuraavat toiminnot voidaan tallentaa:

1. Paina [Faksin asetukset].

2. Paina [Yleiset asetukset].

3. Paina [Postin asetukset].

4. Varmista, että [Tallenna / Muuta] on valittu.

5. Valitse tallennettava posti.

Kun uutta postia tallennetaan, paina [Ei tallennettu].

Käyttöpaneelin näyttö

Tallennettu posti voidaan vaihtaa painamalla sitä ja siirtymällä sitten vaiheeseen 8. Jos on tallennettu salasana, syötä salasana, paina [OK] ja siirry vaiheeseen 8.

6. Paina [Infoposti].

7. Syötä postin nimi ja paina [OK].

8. Syötä SEP-koodi.

Käyttöpaneelin näyttö

SEP-koodi voidaan vaihtaa painamalla [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] -näppäintä ja yrittämällä sitten uudelleen. Postin nimi vaihdetaan painamalla [Postin nimi] ja toistamalla sitten menetelmä vaiheesta 7 lähtien.

9. Paina [Salasana].

Ellei salasanaa haluta tallentaa, siirry vaiheeseen 12.

10. Syötä salasana ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos tapahtuu virhe, paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] -näppäintä, ennen kuin painat [OK], ja yritä sitten uudelleen.

11. Syötä salasana uudelleen ja paina [OK].

Jos tapahtuu virhe, paina [Tyhjennä] tai [Tyhjennä/Seis] -näppäintä, ennen kuin painat [OK], ja yritä sitten uudelleen.

12. Paina [OK].

13. Paina [Poistu].

14. Paina [Käyttäjän työkalut/Laskuri]-näppäintä.