Faksitietojen tulostaminen Internet-selaimen avulla

Voit tulostaa laitteeseen tallennettuja vastaanotettuja asiakirjoja.

1. Käynnistä Internet-selain.

2. Kirjoita osoitekenttään "http://(laitteen IPv4-osoite, IPv6-osoite tai isäntänimi)/".

Web Image Monitor -ohjelman aloitussivu tulee näyttöön.

3. Napsauta vasemmassa ruudussa näkyvää [Faksi vastaanotettu] -painiketta.

Näyttöön tulee vastaanotettujen asiakirjojen luettelo.

4. Merkitse tulostettavan asiakirjan viereinen valintaruutu.

Kun katselet faksien luetteloa, voit valita näkymäksi pienoiskuvat, kuvakkeet tai tarkat tiedot. Napsauta Internet-selain, Internet-selain- tai Internet-selain-kuvaketta.

5. Valitse [Tulosta].

6. Valitse [Tulosta].

Voit peruuttaa tulostuksen painamalla [Peruuta]-näppäintä, jos et ole ehtinyt napsauttaa [Tulosta]-painiketta.

7. Valitse [OK].

Näkyviin tulee vaiheen 5 näyttö.

8. Sulje Internet-selain.