Vastaanotettujen asiakirjojen tarkasteleminen Internet-selaimen avulla

Voit lukea laitteeseen tallennettuja vastaanotettuja asiakirjoja.

1. Käynnistä Internet-selain.

2. Kirjoita osoitekenttään "http://(laitteen IPv4-osoite, IPv6-osoite tai isäntänimi)/".

Web Image Monitor -ohjelman aloitussivu tulee näyttöön.

3. Napsauta vasemmassa ruudussa näkyvää [Faksi vastaanotettu] -painiketta.

4. Jos olet ohjelmoinut tallennetulle vastaanottotiedostolle käyttäjäkoodin, kirjoita koodi ja valitse sitten [OK].

Näyttöön tulee vastaanotettujen asiakirjojen luettelo.

Jos tallennettu käyttäjäkoodi on poistettu osoitekirjan hallintatoiminnon avulla Järjestelmäasetukset-valikossa, näyttöön tulee ilmoitus virheellisestä käyttäjäkoodista. Tällöin käyttäjäkoodi on tallennettava uudelleen.

5. Napsauta haluamasi faksin kuvaketta Internet-selain.

Kun katselet faksien luetteloa, voit valita näkymäksi pienoiskuvat, kuvakkeet tai tarkat tiedot. Napsauta Internet-selain, Internet-selain- tai Internet-selain-kuvaketta.

6. Katso asiakirjan sisältöä.

7. Lataa vastanotettu faksi valitsemalla [PDF] tai [Monisivu-TIFF] ja sitten [Lataa].

Näytölle tulee latauksen vahvistusikkuna.

Jos napsautat [PDF]-painiketta, määritä tarvittavat "PDF-turva-asetukset", ennen kuin napsautat [Lataa]-painiketta. Acrobat Reader käynnistyy, ja valittu asiakirja tulee näyttöön.

8. Sulje Internet-selain.