Henkilökohtaisen postilaatikon asiakirjojen tulostus

Tässä osassa kerrotaan henkilökohtaiseen postiin saapuneiden asiakirjojen tulostamisesta.

1. Tarkista, että luottamuksellisen vastaanoton merkkivalo palaa.

Luottamuksellisen tiedoston merkki

2. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Tulosta henkilökohtaisen postin sisältö].

4. Valitse posti, jonka sisältämän asiakirjan haluat tulostaa.

Käyttöpaneelin näyttö

5. Jos postille on määritetty salasana, kirjoita salasana ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ennen kuin painat [OK], ja yritä uudelleen.

Jos haluat perua salasanan näppäilyn, paina [Peruuta]. Esiin tulee vaiheessa 4 näkyvä näyttö.

6. Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos haluat peruuttaa tulostuksen, paina [Keskeytä tulostus]. Esiin tulee vaiheessa 4 näkyvä näyttö.

Jos haluat tulostaa toisen postin sisältämän asiakirjan, toista toimet vaiheesta 4 lähtien.

7. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.