Henkilökohtainen posti

Kun asiakirjat tallennetaan henkilökohtaiseen postiin, ulkopuoliset eivät pääse lukemaan niitä.

Kun määrität vastaanottajan henkilökohtaiselle postille, saapuvat asiakirjat välitetään suoraan määrittämällesi vastaanottajalle. Voit määrittää vastaanottajaksi faksinumeron, IP-faksin, Internet-faksin tai kohdekansion.

Ennen kuin voit vastaanottaa asiakirjoja henkilökohtaiseen postiin, sinun on kerrottava lähettäjälle henkilökohtaiselle postillesi ohjelmoitu SUB-koodi ja pyydettävä lähettäjää käyttämään SUB-koodilähetystä ja kyseistä SUB-koodilla asiakirjaa lähettäessään. Kun laitteesi on vastaanottanut luottamuksellisen asiakirjan, luottamuksellisen asiakirjan () merkki syttyy.