Sähköpostiviestin vastaanottaminen

Tässä osassa selostetaan laitteen sähköpostin vastaanottoon liittyviä toimintoja.

Jos sähköpostiin on liitetty TIFF-F-tiedosto, laite vastaanottaa sähköpostin Internet-faksilla. Jos sähköpostiin on liitetty JPEG- tai PDF-tiedosto, laite vastaan ottaa sähköpostin lähetä tulostettavaksi -toimintoa käyttäen.

Vain yksi vastaanotetun sähköpostin liitetiedosto voidaan tulostaa.

Mikäli sähköpostiviestiin on liitetty useita tiedostoja, vastaanottotapa sekä tulostettava tiedosto riippuu tiedostotyypeistä ja järjestyksestä, jossa ne on sähköpostiin liitetty.

Liitetiedoston tyyppi

Tulostettava tiedosto

Vastaanottotapa

Teksti

Teksti

Internet-faksi

Tekstiplus-merkkiTIFF

Tekstiplus-merkkiTIFF

Internet-faksi

Tekstiplus-merkkiJPEG

JPEG

Lähetä tulostettavaksi

Tekstiplus-merkkiTIFFplus-merkkiJPEG

JPEG

Lähetä tulostettavaksi

Tekstiplus-merkkiJPEGplus-merkkiTIFF

JPEG

Lähetä tulostettavaksi

TIFFplus-merkkiTIFFplus-merkki....

TIFFplus-merkkiTIFFplus-merkki....

Internet-faksi

JPEG(1)plus-merkkiJPEG(2)plus-merkki....

JPEG(1)

Lähetä tulostettavaksi

TIFFplus-merkkiJPEG

JPEG

Lähetä tulostettavaksi

JPEGplus-merkkiTIFF

JPEG

Lähetä tulostettavaksi

Tekstiplus-merkkiPDF

PDF

Lähetä tulostettavaksi

TIFFplus-merkkiPDF

PDF

Lähetä tulostettavaksi

JEPGplus-merkkiPDF

JPEG

Lähetä tulostettavaksi

PDFplus-merkkiJEPG

PDF

Lähetä tulostettavaksi

PDF(1)plus-merkkiPDF(2)plus-merkki....

PDF(1)

Lähetä tulostettavaksi

Jos JPEG- tai PDF-tiedostoja on liitetty muiden liitetiedostojen ohessa sähköpostiin, laite vastaanottaa sähköpostin lähetä tulostettavaksi-toiminnolla. Vain ensimmäinen JPEG- tai PDF-tiedosto tulostuu, muut poistetaan.

Liittyvät aiheet

Internet-faksien vastaanotto
Lähetä tulostettavaksi