Sähköpostivahvistus lähetyksille

Tätä toimintoa käytettäessä lähetystulos vahvistetaan sähköposti-ilmoituksella määritetylle vastaanottajalle.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Määritä lähettäjä.

Katso tarkempia tietoja lähettäjien määrittämisestä kohdasta "Lähettäjäasetukset".

3. Paina [Lähetystila].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Lähetystulos s-postilla].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse ilmoituksen vastaanottaja ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä]-näppäintä ennen kuin painat [OK], tai poista valitun vastaanottajanäppäimen korostus painamalla sitä uudestaan.

[Lähetystulos s-postilla] korostuu ja valittu ilmoituksen vastaanottaja tulee näkyviin.

6. Paina [OK].

Esiin tulee valmiusnäyttö.

Jos haluat tarkistaa asetukset, paina [Lähetystila].

7. Määritä vastaanottaja ja paina [Aloita]-näppäintä.