Peruminen ennen lähetyksen käynnistymistä

Peru lähetys tällä toiminnolla, kun alkuperäinen on skannattu.

Toiminto on hyödyllinen peruuttaaksesi lähetyksen, kun huomaat virheen vastaanottajan tiedoissa tai alkuperäisessä asiakirjassa tallennuksen jälkeen. Muistilähetyksen voi keskeyttää etsimällä muistiin tallennetun peruutettavan tiedoston ja poistamalla sen.

Voit perua lähetyksen, kun tiedostoa lähetetään tai tallennetaan muistiin, tai jos lähetys ei onnistu. Kaikki skannatut tiedot poistetaan muistista.

Tärkeää

1. Paina [Muuta lähetystietoja].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Tark./Keskeytä tiedoston lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

Näyttöön ilmestyy luettelo tallennetuista tiedostoista, joita lähetetään tai jotka odottavat lähetystä.

Jos haluat näyttöön vain parhaillaan lähetettävät tiedostot, paina [Läh. tiedostot].

3. Valitse tiedosto, jonka lähetyksen haluat perua.

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluamaasi tiedostoa ei näy, voit etsiä sitä painamalla [Ylänuolinäppäin] tai [Alanuolinäppäin].

Joissain tapauksissa vastaanottajaa ei voi valita, sillä vastaanottaja näkyy muodossa "Asteriski", suojausasetusten mukaan.

4. Paina [Keskeytä lähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos haluat perua toisenkin tiedoston lähetyksen, toista vaiheet 3 - 5.

Jos et halua perua lähetystä, paina [Peruuta].

6. Paina [Poistu]-näppäintä kaksi kertaa.

Käyttöpaneelin näyttö

Esiin tulee valmiusnäyttö.