SEP-koodien asetus vastaanottoon

Tässä jaksossa selostetaan, miten voit syöttää SEP-koodin pyytääksesi vastaanottajaa lähettämään asiakirjan.

Voit vastaanottaa vastaanottajan muistiin tallennetun asiakirjan, jos asiakirjan SEP-koodi on sama kuin syöttämäsi SEP-koodi.

Tämän toiminnon avulla laite voi vastaanottaa asiakirjoja useilta vastaanottajilta.

Tärkeää

1. Paina [Lähetystila].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Lisätoiminnot].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Vastaanotto SEP-koodi].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [OK]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.

5. Anna vastaanottajan faksinumero tai IP-faksinumero.

6. Paina [Lisäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

7. Varmista, että [SEP-koodi] on valittu.

8. Paina [Vastaanotto SEP-koodi].

9. Näppäile SEP-koodi ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ennen kuin painat [OK], ja yritä uudelleen.

10. Kun salasana vaaditaan, paina [Salasana (PWD)], näppäile salasana numeronäppäimillä ja paina sitten [OK].

11. Paina [OK].

12. Paina [Aloita]-näppäintä.

Liittyvät aiheet

Salasanan syöttäminen