Ohjelmanäppäimien ohjelmien tallentaminen ja muuttaminen

Voit ohjelmoida uuden ohjelman tai korvata vanhan noudattamalla seuraavia ohjeita.

Voit tallentaa ohjelmanäppäimiin seuraavat toiminnot:

Voit tallentaa Lähetä myöhemmin -toiminnon jollekin faksinumerolle seuraavien ohjeiden mukaisesti.

1. Määritä ohjelmaan rekisteröitävät asetukset.

Ohjelman ohjelmointitapa vaihtelee tallennettavan toiminnon mukaan.

Paina [Tyhjennä valinnat] -näppäintä, jos haluat keskeyttää ohjelmoinnin.

Näppäile numero numeronäppäimillä [0], [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7], [8] ja [9] ja jatka sitten Lähetä myöhemmin -asetuksen määrittämistä, kunnes näyttöön tulee valmiusnäyttö, kun olet painanut [OK]-näppäintä.

2. Varmista, että laite on faksitoiminnolla ja että valmiusnäyttö on näkyvissä.

Jos valmiusnäyttö ei ole näkyvissä, paina [Faksi]-näppäintä.

3. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

Ohjelmanäppäimen kuva

4. Paina [Ohjelma]-näppäintä.

Jos yhtään ohjelmaa ei ole tallennettuna, jatka vaiheeseen 5.

Käyttöpaneelin näyttö

5. Valitse ohjelmanumero, jonka kohdalla lukee "Ei tallennettu".

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Peruuta]-näppäintä ja valitse numero uudelleen.

Kun muutat ohjelmaa, paina ensin muutettavan ohjelman numeroa ja paina sen jälkeen [Kyllä]-näppäintä. Jos teet virheen, paina [Ei]-näppäintä ja yritä uudelleen.

6. Näppäile ohjelman nimi ja paina sen jälkeen [OK]-näppäintä.

Esiin tulee valmiusnäyttö.

Ohjelman nimi on näkyvissä, jos se on jo tallennettu. Jos haluat muuttaa ohjelman nimeä, paina [], [], [Palautus]- tai [Poista kaikki] -näppäintä ja aloita sitten alusta.

Ohjelman nimi pitää tallentaa.

Voit peruuttaa ohjelman painamalla [Peruuta]-näppäintä. Näyttöön tulee vaiheen 5 näyttö.

Liittyvät aiheet

Ohjelman nimen muuttaminen