Asetukset SUB-koodilähetykseen

Näiden ohjeiden mukaan voit lähettää SUB-koodilla varustetun asiakirjan luottamuksellisena.

SUB-koodi on käyttäjätunnus, joka koostuu numeroista, Terävä- ja Asteriski-merkeistä sekä välilyönneistä. SUB-koodilla lähetetty asiakirja tallennetaan vastaanottajan muistiin eikä se tulostu automaattisesti. Vastaanottaja syöttää SUB-koodin tulostaakseen asiakirjan. Lähetettäessä luottamuksellista asiakirjaa tietylle vastaanottajalle molempien yksityisyyttä voidaan varjella tällä tavalla, kun vain SUB-koodin tietävä henkilö voi tulostaa asiakirjan.

Asiakirjoja voi lähettää myös faksilaitteilla, joissa on siirtoasematoiminto.

Toiminto säästää kustannuksia, kun lähetät saman asiakirjan useampaan kuin yhteen kaukokohteeseen. Lisäksi toiminto säästää aikaa, koska voit lähettää useita asiakirjoja yhdellä toiminnolla.

Tärkeää

1. Aseta alkuperäinen asiakirja ja valitse haluamasi skannausasetukset.

2. Paina [Lähetystila].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina [Lisätoiminnot].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [SUB-koodilähetys].

Käyttöpaneelin näyttö

5. Paina [OK]-näppäintä kaksi kertaa.

Esiin tulee valmiusnäyttö.

6. Anna vastaanottajan faksinumero tai IP-faksinumero.

7. Paina [Lisäasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

8. Varmista, että [SUB-koodi] on valittu.

9. Paina [Lähetys SUB-koodi].

10. Näppäile SUB-koodi ja paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos teet virheen, paina [Tyhjennä] ennen kuin painat [OK], ja yritä uudelleen.

11. Kun salasana vaaditaan, paina [Salasana (SID)], näppäile salasana numeronäppäimillä ja paina sitten[OK].

12. Paina [OK].

13. Paina [Aloita]-näppäintä.

Jos käytät välitöntä lähetystä eikä vastaanottajan laite tue SUB-kooditoimintoa, näytölle ilmestyy tästä tiedotus. Jos näin tapahtuu, keskeytä lähetys painamalla [Poistu].

Liittyvät aiheet

Salasanan asetus