Vakio

Asetettu alkuperäinen skannataan määritetyn vakiokoon mukaan sen todellisesta koosta riippumatta.

Määritettävät koot ovat A4PystytulostusVaakatulostus, B4 JISVaakatulostus, A3Vaakatulostus, 81/2 × 11PystytulostusVaakatulostus, 81/2 × 14Vaakatulostus ja 11 × 17Vaakatulostus.

1. Paina [Skannausasetukset].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Skannauskoko].

Käyttöpaneelin näyttö

3. Paina lähetettävien alkuperäisten kokoa.

Käyttöpaneelin näyttö

81/2 × 11 tarkoittaa kokoa Letter. 81/2 × 14 tarkoittaa kokoa Legal. 11 × 17 tarkoittaa kokoa Double Letter.

4. Paina [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Valittu koko näkyy [Skannausasetukset]-näppäimen yläpuolella.

Peruuta valittu skannauskoko valitsemalla [Aut.tunnistus] ja paina sitten [OK].