Vihkonen ja vihko

Kopioi kaksi tai useamman sivun alkuperäistä sivujärjestyksessä.

Tärkeää

Seuraavassa taulukossa näkyy kirja 2-puoliseksi paperikoot, kun käytät 100 % kopiointisuhdetta:

Metrijärjestelmä

Vihkonen/vihko

Tuumajärjestelmä

Vihkonen/vihko

Vihkosia/vihkoja on kuutta tyyppiä.

1-puolinen Vihkonen

Kopioi sivujärjestyksessä taitettua vihkosta varten kuvassa esitetyllä tavalla.

Vihkonen/vihko

1. Avautuu vasemmalle

2. Avautuu oikealle

2-puolinen Vihkonen

Kopioi 2-puolisista alkuperäisistä sivujärjestyksessä taitettua vihkosta varten kuvassa esitetyllä tavalla.

Vihkonen/vihko

1. Avautuu vasemmalle

2. Avautuu oikealle

1-puolinen Vihko

Kopioi vähintään kaksi alkuperäistä sivujärjestyksessä taittamista ja niputusta varten.

Vihkonen/vihko

1. Avautuu vasemmalle

2. Avautuu oikealle

2-puolinen Vihko

Kopioi vähintään kaksi 2-puolista alkuperäistä sivujärjestyksessä taittamista ja niputusta varten.

Vihkonen/vihko

1. Avautuu vasemmalle

2. Avautuu oikealle

Kirja 2-puoliseksi

Kopioi kaksisivuisen alkuperäisen aukeaman toisen sivun arkin etusivulle ja toisen sivun saman arkin kääntöpuolelle.

Vihkonen/vihko

Etu- ja takasivu 2-puoliseksi

Kopioi aukeaman etu- ja takasivun yhdelle arkille samalla tavoin kuin alkuperäiset sivut on alunperin taitettu.

Vihkonen/vihko

Kopioiden taittaminen ja avaaminen vihkosta varten

Taita kopio keskiviivaa pitkin ja avaa se.

Vihkonen/vihko

1. Avautuu vasemmalle

2. Avautuu oikealle

Kopioiden taittaminen ja avaaminen vihkoa varten

Taita ja pinoa kopiot tehdäksesi vihkon ja avaa se.

Vihkonen/vihko

1. Avautuu vasemmalle

2. Avautuu oikealle

1. Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Kirja].

3. Valitse kirjatyyppi erikseen alkuperäiselle ([1-puolinen] tai [2-puolinen]) ja kopiolle ([Vihkonen] tai [Vihko]) tai valitse kirjatyyppi [Kirja 2-puolinen] ja [Etu&Taka 2-puolinen].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitsit [2-puolinen] alkuperäiselle, [Kirja 2-puolinen] tai [Etu&Taka 2-puolinen], voit määrittää alkuperäisten tai kopioiden suunnat.

4. Valitse paperikoko.

5. Paina [OK].