Sarjakopiointi

Kopioi erikseen 2-puolisen alkuperäisen etu- ja takasivun tai sidotun alkuperäisen kaksi vastakkaista sivua kahdelle arkille.

Tärkeää

Seuraavassa taulukossa näkyy kirja 1-puoliseksi paperikoot, kun käytät 100 % kopiointisuhdetta:

Metrijärjestelmä

Sarjakopioinnin kuvaus

Tuumajärjestelmä

Sarjakopioinnin kuvaus

Sarjakopiointiin on kaksi eri tapaa.

Kirja 1-puoliseksi

Voit ottaa yksipuolisia kopioita sidotun alkuperäisen (kirja) kahdesta vastakkaisesta sivusta (aukeama).

Sarjakopioinnin kuvaus

2-puolinen 1-puoliseksi

Voit tehdä yksipuolisia kopioita kaksipuolisista alkuperäisistä.

Sarjakopioinnin kuvaus

1. Paina [2-p./Yhd./Sarja]-näppäintä.

Käyttöpaneelin näyttö

2. Paina [Sarja].

3. Valitse [2-puol. 1-puol.] tai [Kirja 1-puol.], ja paina sitten [OK].

Käyttöpaneelin näyttö

Jos valitsit [2-puol. 1-puol.], voit määritellä kopion suunnan.