Nidonta

Kukin kopiosarja voidaan nitoa yhteen.

Kuva nidonnasta

Tärkeää

Nidontakohta ja alkuperäisen suunta

Aseta kaikki alkuperäiset syöttölaitteeseen normaalissa lukusuunnassa. Kun asetat alkuperäisen valotuslasille, aseta se samassa suunnassa mutta tekstipuoli alaspäin.

Alkuperäisten suunnan ja nidontakohdan välinen suhde on seuraava:

• Viimeistelijä SR3010 (tyyppi 1 ja 2)

Kuva nidontakohdasta

• Viimeistelijä SR790 (tyyppi 1 ja 2)

Kuva nidontakohdasta

• Vihkoviimeistelijä SR3000 (tyyppi 1 ja 2)

Kuva nidontakohdasta

Yllä olevassa taulukossa näkyy nidontakohta. Paperin suunta ei osoita luovutussuuntaa.

Vasen 2 ja ylös 2 eivät toimi, jos paperi on suurempi kuin Pystytulostus A4.

• Viimeistelijä SR790 (tyyppi 3 ja 4)

Kuva nidontakohdasta

• Viimeistelijä SR3030/ vihkoviimeistelijä SR3020 (tyyppi 3 ja 4)

Kuva nidontakohdasta

Yllä olevassa taulukossa näkyy nidontakohta. Paperin suunta ei osoita luovutussuuntaa.

Vasen 2 ja ylös 2 eivät toimi, jos paperi on suurempi kuin Pystytulostus A4.

1. Paina [Viimeistely].

Käyttöpaneelin näyttö

2. Valitse yksi käytössä olevista nidontapaikoista.

Kun viimeistelijä SR790 on asennettu: (tyyppi 1 ja 2)

Käyttöpaneelin näyttö

Kun viimeistelijä SR3010 on asennettu: (tyyppi 1 ja 2)

Käyttöpaneelin näyttö

Kun vihkoviimeistelijä SR3000 on asennettu: (tyyppi 1 ja 2)

Käyttöpaneelin näyttö

Kun viimeistelijä SR790 on asennettu: (tyyppi 3 ja 4)

Käyttöpaneelin näyttö

Kun viimeistelijä SR3030 on asennettu: (tyyppi 3 ja 4)

Käyttöpaneelin näyttö

Kun vihkoviimeistelijä SR3020 on asennettu: (tyyppi 3 ja 4)

Käyttöpaneelin näyttö

Kun valitset nidontapaikan, Lajittelutila valitaan automaattisesti.

3. Paina [OK].

4. Anna kopiosarjojen lukumäärä numeronäppäimillä.

5. Aseta alkuperäiset asiakirjat ja paina [Aloita]-näppäintä.