Syöttö/Luovutus

Tässä osassa kuvataan käyttäjän työkalut Kopiokone/Asiakirjapalvelin-kohdan Syöttö/Luovutus-valikossa.

Oletusasetukset näytetään lihavoituina.

Keräilytilaan

Voit valita Keräily- tai Yksittäinsyöttötilan näyttöön painamalla [Erikoisalkup.]-näppäintä.

Oletusasetus on Keräily.

Yksittäissyötön nollaus

Yksittäinsyöttötilassa alkuperäinen täytyy asettaa tietyn ajan sisällä edellisen alkuperäisen jälkeen.

Oletusasetus on 5 sekuntia.

Tätä aikaa voidaan säätää välillä 3-99 sekuntia 1 sekunnin askelin.

Kääntävä lajittelu: Jatkaa autom.

Toiminnolla määritetään, jatketaanko kopiointia, kun määritetyn suuntainen paperi loppuu paperikasetista kääntävän lajittelun aikana.

Oletusasetus on Pois.

• Päällä

Kopiointi jatkuu käyttäen toiseen suuntaan olevaa kopiopaperia. Kopiointityö valmistuu vaikka laite onkin jätetty yksikseen.

• Pois

Kun vaadittua suuntaa oleva paperi loppuu, laite pysäyttää kopioinnin ja pyytää lisäämään kopiopaperia. Kun paperia on syötetty, laite jatkaa kopiointia.

Muisti täynnä, autom. skannauksen jatko

Kun muisti täyttyy alkuperäisten skannauksen aikana, laite kopioi skannatut alkuperäiset ensin ja skannaa sitten automaattisesti jäljelle jääneet alkuperäiset.

Oletusasetus on Pois.

• Päällä

Laite voidaan jättää yksikseen kopioimaan, mutta lajitellut sivut eivät ole sarjassa.

• Pois

Kun muisti täyttyy, laite pysäyttää toiminnan, jotta luovutustasolle toimitetut kopiosivut voidaan poistaa.

Kirjelomakkeen asetukset

Jos valitset asetuksen [Kyllä] tälle toiminnolle, laite kääntää kuvan oikeaan asentoon.

Oletusasetus on Ei.

Suunnaltaan valittu (ylhäältä alas) tai kaksipuolinen paperi ei ehkä tulostu oikein riippuen alkuperäisten ja kopiopaperin sijoittelusta.

Nidontakohta

Määritä, mitkä nidontavalinnat näkyvät aloitusnäytössä ensisijaisina.

Tämän toiminnon käyttöön tarvitaan lisävarusteena saatava viimeistelijä.

Tyyppi 1 ja 2

• Kun viimeistelijä SR3010 on asennettu:

"Nidontakohta 1" -asetuksen oletusarvo on Vinoon.

"Nidontakohta 2" -asetuksen oletusarvo on Alareuna vinoon.

"Nidontakohta 3" -asetuksen oletusarvo on Vasen 2.

"Nidontakohta 4" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 2.

• Kun viimeistelijä SR790 on asennettu:

"Nidontakohta 1" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 1.

"Nidontakohta 2" -asetuksen oletusarvo on Alareuna 1.

"Nidontakohta 3" -asetuksen oletusarvo on Vasen 2.

"Nidontakohta 4" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 2.

• Kun vihkoviimeistelijä SR3000 on asennettu:

"Nidontakohta 1" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 1.

"Nidontakohta 2" -asetuksen oletusarvo on Keskellä.

"Nidontakohta 3" -asetuksen oletusarvo on Vasen 2.

"Nidontakohta 4" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 2.

Tyyppi 3 ja 4

• Kun viimeistelijä SR790 on asennettu:

"Nidontakohta 1" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 1.

"Nidontakohta 2" -asetuksen oletusarvo on Alareuna 1.

"Nidontakohta 3" -asetuksen oletusarvo on Vasen 2.

"Nidontakohta 4" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 2.

• Kun viimeistelijä SR3030 on asennettuna:

"Nidontakohta 1" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 1.

"Nidontakohta 2" -asetuksen oletusarvo on Vinoon.

"Nidontakohta 3" -asetuksen oletusarvo on Vasen 2.

"Nidontakohta 4" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 2.

• Kun vihkoviimeistelijä SR3020 on asennettuna:

"Nidontakohta 1" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 1.

"Nidontakohta 2" -asetuksen oletusarvo on Keskellä.

"Nidontakohta 3" -asetuksen oletusarvo on Vasen 2.

"Nidontakohta 4" -asetuksen oletusarvo on Yläreuna 2.

Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytavat

Voit valita ensisijaisen näppäimen yksinkertaistettuun näyttöön viimeistelyä varten.

Oletusarvoa asetukselle "Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytavat 1" ei ole asetettu.

Oletusarvoa asetukselle "Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytavat 2" ei ole asetettu.

Oletusarvoa asetukselle "Yksinkertaistettu näyttö: Viimeistelytavat 3" ei ole asetettu.