Näyttö

Näytettävät toiminnot ovat myös valintanäppäimiä. Voit valita tai määritellä toiminnon painamalla sitä kevyesti.

Kun valitset tai määrittelet toiminnon näyttöpaneelista, se näkyy korostettuna, kuten Näyttöpaneeli. Näppäimet, jotka näkyvät kuten Näyttöpaneeli, eivät ole käytössä.

Kopioinnin aloitusnäyttö

Numeroitu näyttöpaneeli

1. Tällä alueella voit määritellä alkuperäisen tyypin, väritilan, kuvan tummuuden ja muut asetukset.

2. Näyttää toimintatilat ja viestit.

3. Käyttäjän työkalut -toiminnon Kopiointisuhde-asetuksilla voidaan tallentaa kolme muuta kuin esivalittua usein käytettyä pienennys- ja suurennussuhdetta. Lisätietoja on kohdassa "Mittasuhde".

4. Muistiin skannattujen alkuperäisten lukumäärä, valittu kopiomäärä ja tehtyjen kopioiden määrä.

5. Vahvista asetukset painamalla näppäintä.

6. Näyttää pikanäppäimet. Voit tallentaa useimmiten käytetyt toiminnot pikanäppäimiin Käyttäjän työkalut -valikon kohdassa Yleisasetukset. Lisätietoja kohdassa "Yleiset asetukset".

7. Näyttää lajittelu-, niputus-, nidonta- ja rei'tystoiminnot

8. Näyttää saatavissa olevat toiminnot. Paina toimintonäppäintä näyttääksesi sen valikot. Paperiliittimen kuva osoittaa valittuna olevan toiminnon.

Liittyvät aiheet

Yksinkertaistettu näyttö