Berichten tijdens het installeren van het printerstuurprogramma

In dit onderdeel wordt beschreven wat u moet doen als er een bericht verschijnt tijdens het installeren van het printerstuurprogramma.

Bericht nummer 58 of 34 geeft aan dat het printerstuurprogramma niet kan worden geïnstalleerd met Automatisch uitvoeren. Installeer het printerstuurprogramma via [Printer toevoegen] of [Printer installeren].

Berichtnummer 58 wordt weergegeven als er reeds een nieuwere versie van het printerstuurprogramma is geïnstalleerd.

Verwante onderwerpen

Windows 2000
Windows XP Professional of Windows Server 2003/2003 R2
Windows XP Home Edition
Windows Vista