Overzicht van bestanden opslaan onder de scannerfunctie

Deze paragraaf beschrijft hoe u bestanden kunt opslaan onder de scannerfunctie.

Belangrijk

Illustratie van het opslaan van bestanden onder de genummerde oproepafbeelding van de scannerfunctie

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden opslaan op de harde schijf van het apparaat. U kunt de opgeslagen bestanden via e-mail, scan-to-folder of de netwerkbezorgingsscanner verzenden.

2. Clientcomputer

Als u DeskTopBinder gebruikt, kunt u via het netwerk de in het apparaat opgeslagen bestanden weergeven, kopiëren of verwijderen. Als u Web Image Monitor gebruikt, kunt u via het netwerk de in het apparaat opgeslagen bestanden weergeven, downloaden, verzenden of verwijderen. Zie de handleidingen over DeskTopBinder Lite voor meer informatie over DeskTopBinder Lite. Zie de Help van Web Image Monitor voor meer informatie over Web Image Monitor.