Gelijktijdig opslaan en verzenden via scan-to-folder

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een bestand kan worden opgeslagen en gelijktijdig via scan-to-folder kan worden verzonden.

1. Druk op [Best. opsl.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2. Zorg ervoor dat [Opsl. op HDD + Verz.] is geselecteerd.

3. Indien nodig kunt u de gegevens van het opgeslagen bestand opgeven zoals[Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord].

Zie "Bestandsinformatie opgeven voor een opgeslagen bestand" voor meer informatie.

4. Druk op [OK].

5. Geef de instelling op voor het verzenden van het bestand via scan-to-folder en verzend vervolgens het bestand.

Zie "Basisbewerkingen bij het gebruik van scan-to-folder" voor meer informatie over het verzenden van een bestand via scan-to-folder.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstelling kunnen [Toegangsrechten] worden weergegeven in plaats van [Gebruikersnaam]. Neem contact op met de beheerder voor meer informatie over het opgeven van [Toegangsrechten].

• U kunt opgeslagen bestanden opnieuw verzenden via scan-to-folder. Voor het opnieuw verzenden van bestanden, selecteert u het bestand op het scherm Opgeslagen bestanden selecteren en verzendt u deze vervolgens. Zie "Opgeslagen bestand verzenden" voor meer informatie.