Handmatig een e-mailadres invoeren

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een e-mailadres handmatig kan worden ingevoerd.

1. Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Het soft-toetsenbord wordt weergegeven.

2. Voer het e-mailadres in.

3. Druk op [OK].

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen wordt [Handmatige invoer] mogelijk niet weergegeven.

• Een geregistreerd bestemmingse-mailadres wijzigen: druk op [Bewerken] links van het bestemmingsveld om het schermtoetsenbord te gebruiken om een nieuw adres in te voeren en klik vervolgens op [OK].

• Het e-mailadres dat rechtstreeks is ingevoerd kan worden geregistreerd in het adresboek van de scanner. Zie "Een rechtstreeks ingevoerde bestemming in het adresboek registreren" voor meer informatie.