Voordat u de TWAIN-netwerkscanner gaat gebruiken

In deze paragraaf worden de voorbereidingen en de procedure voor het gebruik van de TWAIN-netwerkscanner beschreven.

Met het TWAIN-stuurprogramma kunt u vanaf een clientcomputer via het netwerk originelen op het apparaat scannen.

Belangrijk

• Om de TWAIN-netwerkscanner te kunnen gebruiken, moet u het TWAIN-stuurprogramma installeren dat u op de bijgeleverde cd-rom vindt. Zie "Het TWAIN-stuurprogramma installeren vanaf de bijgeleverde cd-rom" voor meer informatie over het installeren van het TWAIN-stuurprogramma.

• Om de TWAIN-netwerkscanner te kunnen gebruiken, moet een met TWAIN compatibele toepassing, zoals DeskTopBinder, op de clientcomputer zijn geïnstalleerd. DeskTopBinder Lite vindt u op de bijgeleverde cd-rom. Zie "DeskTopBinder Lite installeren vanaf de bijgeleverde cd-rom" voor meer informatie over het installeren van DeskTopBinder Lite.