Gelijktijdig opslaan en bezorgen

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een bestand kan worden opgeslagen en gelijktijdig kan worden bezorgd.

1Druk op [Best. opsl.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Zorg ervoor dat [Opsl. op HDD + Verz.] is geselecteerd.

3Indien nodig kunt u de gegevens van het opgeslagen bestand opgeven zoals[Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord].

Zie "Bestandsinformatie opgeven voor een opgeslagen bestand" voor meer informatie.

4Druk op [OK].

5Geef de instelling op voor het bezorgen van het bestand en verzend vervolgens het bestand.

Zie "Basisbewerking voor het bezorgen van bestanden" voor meer informatie over het bezorgen van een bestand.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstelling kunnen [Toegangsrechten] worden weergegeven in plaats van [Gebruikersnaam]. Neem contact op met de beheerder voor meer informatie over het opgeven van [Toegangsrechten].

• U kunt opgeslagen bestanden opnieuw verzenden. Om opgeslagen bestanden opnieuw te verzenden, selecteert u de bestanden op het scherm Opgeslagen Bestand Selecteren en verzendt u deze. Zie "Opgeslagen bestand verzenden" voor meer informatie.