Overzicht van de TWAIN-netwerkscanner

In deze paragraaf wordt de werking van de TWAIN-netwerkscanner beschreven.

In de TWAIN-scannermodus kunt u dit apparaat delen met meerdere computers. Op die manier hoeft u geen speciale computer voor het scannen te reserveren of niet steeds opnieuw de scanner en elke computer aan te sluiten als u deze nodig heeft.

Afbeelding van de TWAIN-netwerkscanner

1. Dit apparaat

Scant een origineel na ontvangst van een scaninstructie van een clientcomputer en stuurt het scanbestand vervolgens over het netwerk naar de clientcomputer.

2. Clientcomputer

Geeft de scannerinstellingen op en bedient de scanner met behulp van een toepassing als DeskTopBinder Lite, die de TWAIN-netwerkscanner ondersteunt. Ontvangt de bestanden die door het apparaat zijn gescand en geeft deze weer met behulp van een toepassing die de TWAIN-netwerkscanner ondersteunt.

Opmerking

• Bij het gebruik van het apparaat als een TWAIN-scanner, hoeft u niet op de toets [Scanner] te drukken op het bedieningspaneel van het apparaat. Het scherm opent automatisch eanneer u een origineel scant van een klantcomputer met behulp van het TWAIN-stuurprogramma. Om functies te gebruiken die niet bij het netwerk van de TWAIN-scanner horen, drukt u op [Afsluiten].