Basisbewerking voor het opslaan van scanbestanden

In deze paragraaf wordt de basisbewerking voor het opslaan van scanbestanden beschreven.

1Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd worden.

Druk op de toets [Modi wissen] als een vorige instelling blijft staan.

2Plaats de originelen.

3Druk op [Best. opsl.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Opslaan op HDD].

5Geef indien nodig de bestandsgegevens op zoals [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord].

Zie "Bestandsinformatie opgeven voor een opgeslagen bestand" voor meer informatie.

6Druk op [OK].

7Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen als resolutie en scangrootte op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

8Geef indien noodzakelijk, de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

9Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om de instellingen als originele richting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

10Druk op [Start].

Plaats de volgende originelen, als u batches scant.

11Druk op [OK].

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstelling kunnen [Toegangsrechten] worden weergegeven in plaats van [Gebruikersnaam]. Neem contact op met de beheerder voor meer informatie over het opgeven van [Toegangsrechten].

• Als u op [Opslaan op HDD + Verz.] drukt, kunt u gelijktijdig scanbestanden opslaan en verzenden. Zie "Gelijktijdig opslaan en verzenden via e-mail", "Gelijktijdig opslaan en verzenden via scan-to-folder" en "Gelijktijdige opslag en bezorging" voor meer informatie.

• U kunt niet op [Bestand opslaan] drukken als:

• "PDF" is geselecteerd als bestandstype en beveiliging is toegepast;

• High Compression PDF is geselecteerd als bestandstype.

• U kunt [Opslaan op HDD] niet gebruiken als:

• een bestemming is opgegeven;

• [Voorvertoning] is geselecteerd.

• Druk op [Wis/Stop] om het scannen te annuleren.

• Nadat u een e-mail heeft verzonden, worden de bestandsgegevensvelden automatisch gewist. Neem contact op met uw lokale dealer als u de informatie in deze velden wilt behouden.