Tegelijkertijd opslaan en verzenden via e-mail

In deze paragraaf wordt uitgelegd hoe een bestand kan worden opgeslagen en gelijktijdig per e-mail kan worden verzonden.

1Druk op [Best. opsl.].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [Opsl. op HDD + Verz.].

3Indien nodig kunt u de gegevens van het opgeslagen bestand opgeven zoals[Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord].

Zie "Bestandsinformatie opgeven voor een opgeslagen bestand" voor meer informatie.

4Druk op [OK].

5Geef de bestemming op, pas andere benodigde instellingen aan en verzend het e-mailbericht.

Zie "Basisbewerking voor het verzenden van scanbestanden via e-mail" voor meer informatie over het verzenden van een bestand via e-mail.

Opmerking

• Afhankelijk van de beveiligingsinstelling kunnen [Toegangsrechten] worden weergegeven in plaats van [Gebruikersnaam]. Neem contact op met de beheerder voor meer informatie over het opgeven van [Toegangsrechten].

• U kunt opgeslagen bestanden nogmaals verzenden via e-mail. Selecteer de bestanden op het scherm Opgeslagen bestanden en verzend deze als u opgeslagen bestanden opnieuw wilt verzenden via e-mail. Zie "Opgeslagen bestand verzenden" voor meer informatie.

• Als een bestand tegelijkertijd wordt verzonden en opgeslagen terwijl [Beveiliging] is ingesteld, wordt het e-mailbericht gecodeerd en een handtekening toegepast, maar het opgeslagen bestand wordt niet gewijzigd.