Overzicht van bestanden opslaan onder de scannerfunctie

Deze paragraaf beschrijft hoe u bestanden kunt opslaan onder de scannerfunctie.

Belangrijk

• U kunt een wachtwoord opgeven voor ieder opgeslagen bestand. Bestanden die niet met een wachtwoord zijn beveiligd, zijn voor andere gebruikers op hetzelfde lokale netwerk toegankelijk met behulp van DeskTopBinder. Het wordt aanbevolen om opgeslagen bestanden te beveiligen tegen onbevoegde toegang met behulp van een wachtwoord.

• Scanbestanden die in het apparaat zijn opgeslagen, kunnen worden gewist in geval van een storing. We raden u af om de harde schijf te gebruiken voor het opslaan van belangrijke bestanden. De leverancier is niet verantwoordelijk voor enige schade als gevolg van gewiste bestanden. Als u bestanden langdurig wilt opslaan, raden wij u DeskTopBinder aan. Neem contact op met de dichtstbijzijnde dealer voor meer informatie.

Illustratie van het opslaan van bestanden onder de genummerde oproepafbeelding van de scannerfunctie

1. Dit apparaat

U kunt scanbestanden opslaan op de harde schijf van het apparaat. U kunt de opgeslagen bestanden via e-mail, scan-to-folder of de netwerkbezorgingsscanner verzenden.

2. Clientcomputer

Als u DeskTopBinder gebruikt, kunt u via het netwerk de in het apparaat opgeslagen bestanden weergeven, kopiƫren of verwijderen. Als u Web Image Monitor gebruikt, kunt u via het netwerk de in het apparaat opgeslagen bestanden weergeven, downloaden, verzenden of verwijderen. Zie de handleidingen over DeskTopBinder Lite voor meer informatie over DeskTopBinder Lite. Zie de Help van Web Image Monitor voor meer informatie over Web Image Monitor.

Opmerking

• Opgeslagen bestanden worden na een specifieke periode verwijderd. Zie de handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen voor meer informatie over het opgeven van de periode.

• Bestanden die onder de scannerfunctie worden opgeslagen, kunnen niet via het bedieningspaneel van het apparaat worden afgedrukt. Druk de bestanden van een clientcomputer af nadat u deze heeft ontvangen op de computer.

• U kunt een bestand ook gelijktijdig opslaan en verzenden. Zie "Gelijktijdig opslaan en verzenden via e-mail", "Gelijktijdig opslaan en verzenden via scan-to-folder" en "Gelijktijdige opslag en bezorging" voor meer informatie.

• Als het apparaat voorzien is van een mediasleuf (optioneel), kunt u opgeslagen scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen. Voor meer details zie "Basisprocedure voor het opslaan van scanbestanden op een verwijderbaar geheugen".