Basisprocedure voor Scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen

Met de volgende procedure kunt u scanbestanden opslaan op een verwijderbaar geheugen.

1Steek een verwijderbaar geheugen in de mediasleuf.

U kunt slechts één verwijderbaar geheugen tegelijk insteken.

2Sluit de afdekking van de mediasleuf.

Als u de afdekking open laat, kan statische elektriciteit via een ingestoken SD-kaart storingen veroorzaken in het apparaat.

3Zorg ervoor dat alle oude instellingen verwijderd worden.

Druk op de toets [Modi wissen] als een vorige instelling blijft staan.

4Plaats de originelen.

5Druk op [Best. opsl.].

6Druk op [Opslaan op geheugenapparaat].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

7Druk op [OK].

8Druk indien nodig op [Scaninstellingen] om scannerinstellingen als resolutie en scangrootte op te geven.

Zie "Verschillende scannerinstellingen" voor meer informatie.

Schermafbeelding Bedieningspaneel

9Geef indien noodzakelijk, de scanbelichting op.

Zie "Belichting aanpassen" voor meer informatie.

10Druk indien nodig op [Origin. invoertype] om de instellingen als originele richting op te geven.

Zie "Type Origineel Invoer instellen" voor meer informatie.

11Druk indien nodig op [Bestandstype / Naam verzenden] om de instellingen als bestandsformaat en -naam op te geven.

Zie "Bestandstype en bestandsnaam opgeven" voor meer informatie.

12Druk op [Start].

Als batches worden gescand, plaatst u de volgende originelen nadat de scanbestanden werden verzonden.

Als het schrijven voltooid is, verschijnt een bericht ter bevestiging.

13Druk op [Afsluiten].

14Haal het geheugen uit de mediasleuf.

Verwijder het geheugen nooit terwijl nog naar het geheugen wordt geschreven. Als u dit toch doet, kunnen de gegevens op het geheugen beschadigd raken.

Opmerking

• U kunt niet opgeven waar de gegevens worden opgeslagen. De bestanden worden opgeslagen in de root directory van het verwijderbaar geheugen.

• U kunt tot 2 GB gegevens opslaan. Maar afhankelijk van het aantal bestanden dat reeds op het verwijderbaar geheugen opgeslagen is, kunnen nieuwe bestanden eventueel niet worden opgeslagen, zelfs al lijkt er voldoende vrije ruimte beschikbaar te zijn.

• Als het verwijderbare geheugen gepartitioneerd is, worden de bestanden opgeslagen op de eerste partitie.

• U kunt bestandsinformatie zoals [Gebruikersnaam], [Bestandsnaam] en [Wachtwoord] niet configureren.

• Om het schrijven te annuleren, drukt u op de toets [Wis/Stop]. Als bestanden worden weggeschreven terwijl de schrijfbewerking wordt geannuleerd, worden gedeeltelijk weggeschreven bestanden verwijderd. Enkel volledige bestanden worden opgeslagen op het verwijderbare geheugen.

• Het LED-lampje van de mediasleuf knippert wanneer een ingevoerde SD-kaart gebruikt wordt en blijft branden wanneer een USB-stick ingevoerd is.