Koptekst overslaan
 

Voor u scanbestanden met WSD verzendt

Deze paragraaf beschrijft de voorbereiding en de procedure om scanbestanden te verzenden met behulp van Web Services on Devices (WSD).

Als uw computer onder een WSD-compatibel besturingssysteem zoals Windows Vista draait, kunt u scanbestanden ontvangen die met behulp van WSD werden verzonden.

Als u de vereiste instellingen heeft geconfigureerd, kunt u scanbestanden heel eenvoudig verzenden door uw computer te verbinden met het netwerk.

Belangrijk

  • Deze functie is enkel beschikbaar als uw computer onder een WSD-compatibel besturingssysteem draait zoals Windows Vista.

  • De voorbeeldbeschrijvingen in deze handleiding zijn gebaseerd op Windows Vista Ultimate.

  • Om een scanopdracht te starten, drukt u op de toets [Start] op het apparaat. Merk op dat u geen documenten kunt scannen vanaf client-computers.

  • Als u een persoonlijke authenticatiefunctie gebruikt, wordt de WSD-scannerfunctie automatisch uitgeschakeld. Om opnieuw met behulp van WSD te kunnen scannen, dient u de WSD-scannerfunctie in te schakelen. Voor meer informatie over deze instelling raadpleegt u "WSD inschakelen met behulp van Web Image Monitor".