Kleurinstelling

Gebruik deze optie om de correctiemethode voor kleurconversies te selecteren.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Kleurinstelling] bij [Documentopties] op het tabblad [Geavanceerd] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Kleurinstelling:] bij [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Kleurinstelling:] op het tabblad [Voorzieningen x] van [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

U kunt de volgende items selecteren:

Uit

Geen aanpassing van de kleurinstelling.

Fijn

Selecteer deze instelling om kleurvergelijking te starten op basis van de in de printer ingebouwde kleurbibliotheek en om CMYK conversie uit te voeren. Deze instelling voert het printen uit waarbij het uitvoerdoel Monitor Gamma = 1.8 is.

Super Fijn

Selecteer deze instelling voor gebruik van een kleurbibliotheek voor de instelling [Fijn], maar dan voor een levendiger resultaat. Gebruik deze instelling om lichte kleuren te benadrukken. Deze instelling voert het printen uit waarbij het uitvoerdoel Monitor Gamma = 2.2 is.