Kleurprofiel

Hiermee selecteert u het kleurprofiel.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Kleurprofiel] op [Printereigenschappen] op [Documentopties] op het tabblad [Geavanceerd] in het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Kleurprofiel] bij [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Kleurprofiel] op het tabblad [Voorzieningen x] bij [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

U kunt de volgende items selecteren:

Automatisch

Gebruik deze instelling om automatisch het beste kleurprofiel te configureren, afhankelijk van het uiterlijk van het af te drukken document.

Fotografisch

Gebruik deze instelling om de reproductie van foto's en afbeeldingen met middentonen te verbeteren.

CLP-simulatie

Gebruik deze instelling om de reproductie te verbeteren van van documenten die zowel tekst als afbeeldingen dragen. Deze kleurbibliotheek is zeer geschikt voor het afdrukken van gekleurde kaarten, grafieken, presentatiematerialen enzovoort. Als u deze kleurbibliotheek gebruikt voor het afdrukken van foto's, worden kleuren of gradaties mogelijk niet goed weergegeven.

Effen kleuren

Gebruik deze instelling om specifieke kleuren, logo's enzovoort af te drukken.

Gebruikersinstelling

Gebruik deze instelling om afbeeldingen met een gedownloade kleurbibliotheek uit uw toepassing af te drukken.

CLP Simulatie1

Gebruik deze instelling om de kleur blauw frisser en levendiger af te drukken.

CLP Simulatie2

Gebruik deze instelling om de kleur blauw frisser en levendiger af te drukken. Het afdrukresultaat is lichter dan met CLP Simulatie1.