Koptekst overslaanafbeelding
HandleidingenInhoudVorigeVolgendeHelp

Zwart-wit

Gebruik deze functie om aan te geven of het document moet worden afgedrukt in kleur of zwart-wit.

In de volgende tabel ziet u in welke tabbladen of menu's u deze functie kunt selecteren.

Windows 2000 / XP / Vista, Windows Server 2003 / 2003 R2

[Zwart-wit] op het tabblad [Kleur] van het dialoogvenster Afdrukvoorkeuren.

Mac OS

[Zwart-wit] bij [Printerspecifieke Opties] in het afdrukdialoogvenster.

Mac OS X

[Zwart-wit] op het tabblad [Voorzieningen x] van [Printereigenschappen] in het afdrukdialoogvenster.

U kunt de volgende items selecteren:

Kleur

Hiermee worden kleurendocumenten afgedrukt in kleur.

Opmerking

• Kleurenafbeeldingen worden afgedrukt met CMYK-toner,cyaan, magenta, geel en zwart. CMYK zijn drie primaire subtractieve kleuren.

• Als u de afdrukkleuren wilt aanpassen, moet u dit doen in het dialoogvenster Geavanceerd, dat u opent met de knop Geavanceerd op het tabblad [Papier/Kwaliteit].

Zwart-wit

Drukt alles af, inclusief kleurendocumenten, in zwart-wit. Zwart-wit afdrukken is sneller dan afdrukken in kleur. Als u niet wilt dat zwart-wit delen worden afgedrukt met CMYK-toner, moet u [Zwart-wit] selecteren in het printerstuurprogramma en in de toepassing.