Printer Utility for Mac Functies

Functies Printer Utility for Mac worden hieronder beschreven.

Menu Bestand

• [PS-Lettertypen downloaden...]

Lettertypen (PostScript Type 1) downloaden naar de printer. Zie PS-lettertypen downloaden.

• [Lettertypen printer weergeven...]

De lettertypen in het geheugen en op de harde schijf van de printer weergeven en verwijderen.

Zie Printerlettertypen weergeven

• [Het schijfstation van de printer initialiseren...]

Het harde-schijfstation van de printer initialiseren. Zie Het schijfstation van de printer initialiseren.

• [Pagina-instelling...]

Installeer het papierformaat om "Lettertypencatalogus" en "Lettertypenvoorbeeld" af te drukken.

Zie Pagina-instelling.

• [Lettertypencatalogus afdrukken...]

Drukt de namen van de beschikbare lettertypen af. Zie Lettertypencatalogus afdrukken.

• [Lettertypenvoorbeeld afdrukken...]

Drukt een voorbeeld af van de lettertypen. Zie Lettertypenvoorbeeld afdrukken.

• [Printer hernoemen...]

Via AppleTalk de naam van de printer wijzigen. Zie Printer hernoemen.

• [Printer opnieuw starten]

De printer opnieuw starten. Zie Printer opnieuw starten.

Menu Hulpprogramma

• [PostScript-bestand downloaden...]

Een PostScript-bestand downloaden. Zie Postscript-bestanden downloaden.

• [Zone Selecteren...]

Via AppleTalk de zone wijzigen waartoe de printer behoort. Zie Zone selecteren.

• [Printerstatus weergeven...]

Geeft de status van de printer weer. Zie Printerstatus weergeven .

• [Dialoogconsole opstarten...]

Een PostScript-bestand maken en bewerken, en vervolgens downloaden naar de printer. Zie De dialoogconsole starten.