Printer hernoemen

U kunt de onder AppleTalk weergegeven printernaam veranderen. Als u diverse printers aansluit in het netwerk, dient u ze een unieke naam te geven om ze van elkaar te onderscheiden. Als diverse printers dezelfde naam hebben, verschijnt er een getal naast de printernaam in [Kiezer].

Belangrijk

• U kunt maximaal 32 cijfers en letters gebruiken.

• Gebruik geen symbolen zoals "*", ":", "=", "@", "~".

Mac OS

1Klik op [Printer hernoemen...] in het menu [Bestand].

2Geef in het vak [Nieuwe naam:] een nieuwe naam op.

3Klik op [Hernoemen].

De naam van de printer is gewijzigd.

4Klik op [OK].

5Klik in het Apple-menu op [Kiezer].

6Klik op het pictogram van [AdobePS].

7Selecteer de printer waarvan u de naam heeft gewijzigd en sluit het dialoogvenster [Kiezer].

Als er diverse AppleTalk-zones zijn, selecteert u de zone waartoe het apparaat behoort.

Mac OS X

1Klik op [Printer hernoemen...] in het menu [Bestand].

2Geef in het vak [Nieuwe naam:] een nieuwe naam op.

3Klik op [Hernoemen].

De naam van de printer is gewijzigd.

4Klik op [OK].

5Klik in het menu Printer Utility for Mac op [Kies printer...].

6Selecteer in de lijst [Beschikbare netwerkzones:] de zone voor de Macintosh-computer die u gebruikt.

7Selecteer in de lijst [Beschikbare printers:] de printer waarvan u de naam heeft gewijzigd en klik op [Kies].