Printerschijf initialiseren

Als u de harde schijf van de printer initialiseert, worden alle lettertypen verwijderd die naar de harde schijf zijn gedownload. Controleer de lettertypen op de harde schijf voordat u gaat initialiseren.

Belangrijk

• Als u vanaf het bedieningspaneel het harde-schijfstation van de printer initialiseert, worden alle gegevens op de harde schijf van de printer verwijderd. Controleer de gegevens op de harde schijf, voordat u gaat initialiseren.

• Schakel het apparaat niet uit met de aan/uit-knop voordat de initialisatie is voltooid, anders raakt het harde-schijfstation mogelijk beschadigd.

1Selecteer [Printerschijf initialiseren...] in het menu [Bestand].

Het bevestigingsbericht wordt weergegeven.

Om de initialisatie te annuleren, klikt u op [Annuleren].

2Klik op [Uitvoeren].

De initialisatie wordt gestart.

3Als het voltooiingsbericht wordt weergegeven, klikt u op [OK].