PS-lettertypen downloaden

U kunt de PS-lettertypen downloaden naar het geheugen of de harde schijf van de printer.

Belangrijk

• De volgende procedure om lettertypen te downloaden, kunt u alleen gebruiken als u systeembeheerder bent. Als dat niet het geval is, neemt u dan contact op met uw systeembeheerder.

• Als de printer opnieuw start, worden alle printerinstellingen naar standaardwaarden hersteld.

• Zorg ervoor dat een Mac OS en printer zijn aangesloten via Appletalk.

• Tijdens het downloaden, mag u het volgende niet doen: met de aan/uit-schakelaar uitschakelen, het bedieningspaneel gebruiken of de klep openen of sluiten.

1Selecteer [PS-lettertypen downloaden...] in het menu [Bestand].

2Klik op [Toevoegen aan lijst].

Het dialoogvenster waarin u lettertypen kunt selecteren, opent .

3Klik om de gewenste lettertypenbestanden te selecteren, en klik vervolgens op [Openen].

De lijst met de mogelijke lettertypen verschijnt.

4Na toevoegen van alle te downloaden lettertypen, klikt u op [OK].

Het dialoogvenster met geselecteerde te downloaden lettertypen opent.

5Klik op [Downloaden].

De lettertypen worden gedownload, en de downloadstatus wordt weergegeven.

6Als het voltooiingsbericht wordt weergegeven, klikt u op [OK].

7Klik op [Annuleren].

Opmerking

• Sommige lettertypen kunnen niet worden gedownload.

• Voordat u begint met downloaden, leest u de documentatie bij de lettertypen die u wilt gebruiken.