Een virtuele printer verwijderen

Gebruik deze procedure om een virtuele printer te verwijderen.

Belangrijk

1. Log in op Web Image Monitor als beheerder.

Voor meer informatie over inlognamen en wachtwoorden raadpleegt u "Web Image Monitor gebruiken" in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

2. Klik in het menugebied op [Configuratie], en klik daarna op [Virtuele printerinstellingen] in de categorie "Printer".

De lijst met beschikbare virtuele printers verschijnt.

3. Selecteer de virtuele printer die u wilt verwijderen en klik op [Verwijderen].

Het bevestigingsvenster voor een verwijderbewerking opent.

4. Klik op [OK].